Tâlharii mirilor, trimişi în judecată

Dosarul celor trei tineri din Lugoj care au încercat să-i tâlhărească pe Dorian Armaş şi pe femeia care, cu doar câteva ore mai devreme îi devenise soţie, a ajuns pe rolul Judecătoriei Caransebeş la mai puţin de o lună de la momentul reţinerii tâlharilor.

Vasile Flavius Stanciu l-a împuşcat pe mire în picior în încercarea de a-i sustrage căsuţa cu bani şi a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de tâlhărie, vătămare corporală gravă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă letală. Iustinian Marian Chirilă poate scăpa mai uşor, deoarece el va răspunde în faţa legii pentru tentativă de tâlhărie, furt calificat, loviri şi alte violenţe. Chirilă a pătruns alături de Stanciu în localul unde avuse loc nunta şi a folosit un băţ telescopic pentru a-l intimida pe mirele care avea banii asupra sa. Sergiu Ciubotariu a stat în maşină şi a asigurat paza, iar acum este acuzat de complicitate la tentativă de tâlhărie.

publicitate online in ziar Express de Banat

În ciuda gravităţii faptelor pe care le-au săvârşit, cei trei tâlhari au avut tupeul să ceară magistraţilor caransebeşeni înlocuirea măsurii arestării preventive, cu măsuri neprivative de libertate. Judecătoria Caransebeş a respins solicitările inculpaţilor, astfel că, aceştia vor fi aduşi la fiecare termen de judecată cu cătuşe la mâini. „Încadrarea juridică a faptelor comise de Stanciu e între 15 şi 20 de ani. Ei nu au avut intenţia de a tâlhări. Se întorceau de la Herculane, au văzut că e o nuntă şi că ies mirii. Aşa au hotărât să facă rost de nişte bani. Regretă fapta, are un copil minor şi nu e un tâlhar de profesie. Nu are antecedente penale şi toţi trei recunosc săvârşirea faptei”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

gif card de energie dacus 1000x100

Leziunile la gamba dreaptă rezultate în urma împuşcării necesită pentru vindecare un număr de 100 de zile de îngrijiri medicale”, Parchetul de pe Lângă Judecătoria Caransebeş.

Comments

  1. Mircea says:

    Daca au bani sl angajeze pe Bolosin,probabil nu sunt la prima tentativa.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/