Magistraţii Curţii de Apel Timişoara au refuzat eliberarea lui Dorin Militaru din arest!

În urmă cu patru zile, comisarul-șef Dorin Militaru, șeful biroului logistic din cadrul IPJ Caraș-Severin, și Loredana Miulescu, complicea care l-ar fi ajutat să ia şpagă, au fost prezentaţi de procurii DNA Tribunalului Timiş cu propunere de prelungire a măsurii arestului preventiv.

Acuzaţi de fapte de corupţie, cei doi s-au bucurat de clemenţa instanţei, care a respins propunerea DNA şi a înlocuit măsura privativă de libertate cu măsura obligării de a nu părăsi ţara.

            DNA Timişoara a făcut însă recurs, procurorii având date potrivit cărora cei doi ar fi pretins şi primit şpagă şi de la alte persoane. Din înregistrările effectuate în cauză reiese că un număr de alte şase persoane ar fi plătit pentru un loc în structurile MAI sau ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic”. Magistraţii instaneţi de recurs de la Curtea de Apel Timişoara au concluzionat că se impune în continuare rămânerea lui Militaru şi a Loredanei Miulescu în arest, astfel că, au dispus prelungirea duratei arestării preventive, măsură luată în cursul urmăririi penale, cu alte 30 de zile.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/