NEWS ALERT Poliţia în alertă! S-au furat arme de la magazinul Vânătorul şi Pescarul! UPDATE

Polițiștii vin cu primele declarații oficiale despre furtul armelor din centrul orașului. Forțele de ordine sunt în alertă la această oră și au instalat filtre pe drumurile publice din Reșița.

UPDATE ORA 23.30 Oficialii de la poliție fac primele declarații de la producerea furtului. Aceștia confirmă informația furnizată de Express de Banat în urmă cu două ore, potrivit căreia din magazin s-au furat două arme. “Este vorba despre două pistoale cu aer comprimat și două veste. Poliția are deja un cerc de suspecți. Cercetările continuă”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

UPDATE ORA 22.00 Detalii despre suspect

leader board 728 x 90 px

Suspectul poartă blugi şi o geacă de culoare neagră. Aceste detalii au reieşit din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere instalată în faţa cafenelei Coda Vinci, situată în apropierea magazinului.

Cel puţin acestea sunt primele informaţii legate de filtrele pe care le efectuează poliţiştii la această oră. Este vorba despre magazinul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Caraş-Severin, situat în centrul Reşiţei. La faţa locului criminaliştii au încercuit zona şi fac măsurători.

Vitrina magazinului este spartă. Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, a comunicat ca până la această oră nu se ştie dacă a fost sustrasă vreo armă.

“Am fost oprit de către un echipaj de poliţie. M-au pus să deschid portbagajul. Mi s-a spus că s-au furat nişte arme”, a spus un şofer.

Din primele informaţii, în vitrină se aflau patru pistoale cu gaz. Două dintre ele se pare că au fost sustrase, unul fiind scăpat pe jos. Individul a fugit pe gangul de lângă magazin şi s-a făcut nevăzut.

Patrule mixte formate din poliţişti de la Rutieră şi Ordine Publică efectuează filtre la ieşirile din oraş şi inclusiv pe centura Reşiţei.

Martorii spun că se caută un bărbat cu mustaţă. Poliţia a fost sesizată prin apel la 112, în jurul orei 20.00.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157628704052723″]