Tâlharul de la Gârbovăţ, în faţa instanţei

Petru Şuşară va fi adus astăzi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Caraş-Severin pentru judecarea recursului declarat de acesta împotriva încheierii magistraţilor orăviţeni prin care s-a dispus menţinerea sa în stare de arest preventiv până la data de 24 noiembrie.

În urmă cu o lună, ziua în amiaza mare, Şuşară i-a dat în cap unei bătrâne pentru a o tâlhări. Un minor de 15 ani, care l-a ajutat şi el la comiterea faptei, se bucură însă de libertate.

Doi bătrâni din Gârbovăţ, de 75, respectiv 69 de ani, se aflau în grădină atunci când cei doi tâlhari au pătruns în casa lor. La un moment dat, femeia a intrat în casă şi i-au surprins pe cei doi infractori în timp ce sustrăgeau bijuterii din aur în valoare de 13.000 de lei şi un telefon mobil. “În încercarea de a fugi din cameră suspecţii şi-au acoperit feţele cu un cearşaf alb pentru a nu fi recunoscute, au îmbrâncit-o pe femeie, care a căzut şi pe care au lovit-o cu o bâtă în zona capului”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

Petru Şuşară este din Bănia şi are 24 de ani. Acesta a fost arestat imediat după comiterea faptei pentru 29 de zile şi a fost deja trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie în formă calificată, dosarul de fond aflându-se pe rolul Judecătoriei Oraviţa.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/