Lupta pentru fotoliul de primar al stațiunii Băile Herculane este aprigă! Miclău contraatacă

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Campania electorală începută cam de mult timp la Băile Herculane ne demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, cât de important este fotoliul de primar.

Și cum alegerile locale bat la ușă, candidații își ascut cuțitele în spațiul public cu declarații care mai de care mai usturătoare. Cum fostul primar Nicușor Vasilescu de ceva vreme are foarte multe reproșuri la adresa actualului primar, Cristian Miclău atacă într-un mod ironic, cu care nu prea ne-a obișnuit decât în ultima parte a mandatului său.

După ce Nicușor Vasilescu prezintă proiectul „Podul Nou, de la KM 0” ca fiind abandonat după ce în 2015 el însuși a fost întrerupt de organele de cercetare penală și s-au pierdut mai multe investiții, primarul Cristian Miclău îi răspunde:

Domnule Nicușor Vasilescu, e de notorietate faptul că organele de forță ale statului v-au întrerupt în mod nejustificat și mișelește activitatea dvs. de primar emerit al Băilor Herculane. Toată lumea trebuie să știe că orice proiect cât de mare sau cât de mic, ce se realizează acum în Herculane, este opera muncii și preocupării dvs., de zeci de ani în slujba cetățeanului (V.V.), indiferent dacă această muncă s-a desfășurat în sediul poliției, sala de judecată, Tribunal sau Curte de Apel, sediul DIICOT sau DNA.”, îl ridiculizează Miclău pe Vasilescu.

Edilul orașului-stațiune spune că nu are sens să spună acum alegătorilor ce a făcut în cei patru ani de mandat și să se laude cu munca sa, deși Vasilescu lasă să se înțeleagă că e munca lui pentru proiectele pentru care s-a obținut finanțare:

Știm că dacă nu interveneau oamenii răi, organele acum Herculanele era precum Las Vegas. Pentru mine campania electorală nu a început în luna ianuarie 2020, așa cum a început pentru majoritatea contracandidaților mei, dar vă asigur că vom discuta despre toate subiectele în campanie. Cel mai îndrăgit proiect al dvs. este Podul de la KM Zero și cel mai reușit dintre toate, am putea spune. Lumea trebuie să știe și să-și aducă aminte cum, la preluarea primului meu mandat, în 2016, lucrările erau de mult oprite, finanțarea pierdută și exista un proces pe rol, proces pe care Primăria l-a și câștigat în primă instanță. Nu știți că expertiza comandată de noi a scos la iveală faptul că lucrările de la pilonul principal al podului au fost prost executate de către firma de construcții de la Bacău care lucra în antrepriză la o cunoscută și micuță firmă din Caransebeș (Emiliano Vest SRL) apropiată foștilor PSD-iști și actualilor membrii PRO România, preferata dvs. Nu e nevoie să mă credeți pe cuvânt, e suficient să citiți cu atenție presa.”, spune edilul stațiunii Băile Herculane.

Cristian Miclău citează Express de Banat prin postarea unui articol din 2016 cu privire la fostul administrator al SC Emiliano Vest SRL, Ioan Buzan, ajuns viceprimar al comunei Bucoșnița.

EXCLUSIV. Cutremur în PSD! Viceprimarul din Bucoșnița a spus tot despre milioanele de euro ale vicepreședintelui Bejeriță!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/