Sorin Grindeanu cere amânarea alegerilor: „Nu poți să vorbești de infectări și decese și să susții în continuare organizarea de alegeri”

Fostul premier al României, Sorin Grindeanu, le cere guvernanților să rezolve criza sanitară, să-și stabilească prioritățile, în perspectiva unei anunțate crize economice de anvergură. Altfel spus, Grindeanu lasă să se înțeleagă că alegerile pot fi amânate, cu condiția ca Guvernul Orban să rezolve probleme cu adevărat grave generate de COVID-19.

„Hotărâți-vă odată! Ori ne confruntăm cu acest virus cu efecte devastatoare și atunci gata cu alegerile, ori nu e așa grav și atunci avem de-a face cu o manipulare iresponsabilă. Varianta cu «e doar puțin COVID şi putem face alegeri» nu există”, a scris Grindeanu pe pagina sa de socializare.

Grindeanu atrage atenția că va spune ceea ce este, în mod evident, în mintea oricărui român, dar ceea ce politicienii nu au curajul să spună. Toate partidele politice, nu doar PNL și PSD, își calibrează deja acțiunile având în faţă o toamnă electorală. Doar că prioritățile sunt altele.

„Criza sanitară e profundă și, la fel de grav, se prefigurează și o criză economică de proporții. E limpede că – și toate informațiile converg spre această idee – România va atinge un deficit uriaș, de 10% sau chiar peste. În aceste condiții, prioritățile românilor sunt clare, din păcate altele decât cele pe care le vede clasa politică. Președintele României are obligația, ca lider responsabil ce se declară a fi, să își asume rolul constituțional și să pună capăt acestei situații. Nu poți să vorbești de infectări și decese și să susții, în continuare, organizarea de alegeri. Rezolvați criza sanitară, rezolvaţi criza economică ce poate avea efecte extrem de periculoase și o fi apoi timp și pentru alegeri!”, se mai arată în postarea fostului premier al României!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/