Lupacul bate tot ce prinde

Echipa lui Boşko Vişatovici traversează o formă excelentă în această vară, parcursul impresionant din Cupa României, unde a eliminat deja două echipe de Liga a III-a, fiind dublat de câştigarea Supercupei AJF.

Campioana ediţiei trecute a campionatului judeţean este a treia echipă de liga a treia pe care Voinţa Lupac a învins-o în această vară. După FCM 2012 Reşiţa şi Autocatania Caransebeş a venit rândul Muncitorului să plece învins de la Lupac. Câştigătoare a fazei judeţene a Cupei României, Voinţa a dispus cu 2-1 de trupa lui Viorel Lolea şi a câştigat Supercupa Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin.
“Noi cunoaștem deja foarte bine echipa Muncitorul Reșița, de la primul 11, până la rezerve. Am vorbit cu băieții înainte de meci și le-am spus în mare parte ce trebuie să facă. Se pare că au înteles și încă o dată au dat dovadă că sunt niște băieți extraordinari”, a declarat Boşko Vișatovici, antrenorul echipei Voința Lupac.

Comments

  1. LuxPhotoFux says:

    Un prim rezultat al crahului ex-vicecampioanei naţionale falimentate de gestiunea Iancu s-a înregistrat astăzi prin calificarea Voinţei Lupac, vicecampioană la zi a Diviziei D Caraş Severin, în faza a V-a a Cupei României, printr-un 3-0 la masa verde datorat neprogramării echipei SC FC Timişoara SA în competiţia K.O. pe seama neachitării baremelor de arbitraj.