Sportivii reșițeni participă la lupte pe plaja Mangalia

Componenţii Clubului Sportiv Şcolar Reşiţa participă la o serie de cantonamente de câte şapte zile pe litoralul românesc, mai exact la Mangalia. Gimnaștii s-au întors deja acasă, iar acum a venit rândul înotătorilor și al luptătorilor să beneficieze de cantonament.

Dacă pentru înotători este doar un stagiu de pregătire, pentru luptători lucrurile stau altfel. Aceștia participă la sfârșitul acestei săptămâni, la Mangalia, la Campionatul Național de lupte pe plajă.

Campionatul Național de lupte pe plajă a devenit deja tradiție pentru luptători, în special pentru sportivii de la Reșița, care de fiecare dată câștigă cam tot ce se poate la această competiție. Antrenorul emerit, Adrian Dacica, speră că și de această dată lucrurile vor sta la fel.

leader board 728 x 90 px

În ultimii ani am reușit la aceste competiții să cucerim toate titlurile, inclusiv cele de la OPEN. Știm că sunt doar 2 categorii de greutate, până la 74 de kg și de la 74 în sus. Sperăm ca și anul acesta sportivii care ne vor reprezenta la această competiție să vină cu fruntea sus și să obțină rezultatele din ultimii ani de zile‘‘, a precizat antrenorul emerit Adrian Dacica.