Patroni noi în Valea Domanului

Aşa cum Express de Banat a anunţat în exclusivitate încă din luna iunie, CSM Şcolar Reşiţa a dispărut de pe harta fotbalului românesc de Liga a III-a. Rosso-nerii vor juca în campionat sub titulatura de FCM 2012 Reşiţa.

Pentru a respecta dispoziţiile UEFA și FIFA legate de obligativitatea cluburilor de fotbal de a trece din drept public în drept privat, CSM Şcolar Reşiţa s-a transformat prin hotărâre de Consiu Local, convocat în şedinţă extraordinară, în FCM 2012 Reşiţa. „A fost aprobat proiectul de hotărâre privind asocierea Municipiului Reşiţa cu Serviciul Public Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al Municipiului Reşiţa, cu Direcţia Poliţia Locală şi Instituţia Publică Clubul Sportiv Municipal Şcolar Reşiţa, în scopul înfiinţării Asociaţiei de Fotbal Municipal Reşiţa 2012”, a precizat Ildiko Szendrei, reprezentantul municipalităţii.

„Vreau să le mulțumesc consilierilor că au fost de acord, și domnului primar deoarece a fost singura soluție într-un timp foarte scurt de a forma această asociație. În momentul de față sunt singurele noastre surse de venit importante”, a declarat Cristi Bobar, directorul executiv al clubului.

leader board 728 x 90 px