Lunea neagră pentru trei tineri! Accident mortal lângă Lipova

Accidentele rutiere continuă să facă victime în Timiș! O tânără a decedat luni dimineața, iar alte două persoane care se aflau în mașină cu ea au fost transportate la spital după un accident petrecut la coborâre de pe autostrada A1, la ieșire spre Lipova.

Autoturismul în care se aflau cei trei tineri, cu vârstele cuprinse între 22 și 24 de ani, s-a răsturnat pe șosea. La fața locului s-a deplasat elicopterul SMURD, Detașamentul 1 al ISU și echipaje ale pompierilor din Pișchia, cu trei autospeciale ASAS, cu modul de descarcerare, precum și o ambulanță SMURD și o mașină de la Serviciul de Ambulanță Timiș.  Victima era încarcerată în mașina răsturnată la marginea drumului, iar celelalte două persoane erau tot într-o stare de inconștiență.

Medicii au constatat că tânăra rămasă captivă între fiarele mașinii a decedat. Ceilalți doi tineri, un băiat și o fată, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Mașina în care se aflau tinerii a ieșit de pe carosabil, după o curbă, cel mai probabil, din cauza vitezei excesive.