Trupul lui Sorin Frunzăverde a fost depus la Consiliul Județean Caraș-Severin

Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu lui Sorin Frunzăverde pot merge astăzi la sediul Consiliului Județean Caraș-Severin. Trupul fostului președinte al forului a fost depus în foaierul instituției.

Sorin Frunzăverde, unul dintre politicienii-emblemă ai județului Caraș-Severin, a încetat din viață duminică, 3 noiembrie, în urma unei boli necruțătoare. Trupul său a fost depus astăzi, la ora 12.00, în foaierul Palatului Administrativ, acolo unde va rămâne până la miezul nopții. Încă din prima oră, reprezentanți ai administrațiilor locale din județ, ai instituțiilor subordonate, membri de partid sau oameni simpli au trecut pe la catafalcul defunctului.

Sorin Frunzăverde a fost președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin în mai multe mandate, de-a lungul timpului. În anul 2015, a fost trimis în judecată de DNA pentru că și-a folosit influența în favoarea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale. A fost momentul ieșirii din politică pentru unul dintre cei mai puternici oameni ai județului.

CITEȘTE ȘI: Sorin Frunzăverde a murit în Spitalul Județean din Reșița!