Sorin Frunzăverde a murit în Spitalul Județean din Reșița!

Fostul ministru al Apărării, deputat în Parlamentul European și, timp de mai multe mandate, președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, a decedat astăzi, în Spitalul Județean de Urgență din Reșița, la capătul unei grele suferințe!

Considerat cel mai important lider politic la nivel de județ după Revoluție încoace și suficient de influent chiar la nivel central sau la Bruxelles, Frunzăverde s-a stins la numai 59 de ani. A fost răpus de o boală pe care a descoperit-o și care s-a agravat galopant, întâmplător sau nu, chiar în perioada în care DNA l-a trimis în judecată deoarece și-a exercitat influența pentru ca Iohannis să iasă președinte al României. În acel dosar de corupție a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare. Asta a fost ieșirea urâtă din scena politică a lui Sorin Frunzăverde, iar de atunci a apărut foarte rar în spațiul public. 

Afectat, transformat fizic din cauza bolii, Frunzăverde a primit tot mai puțini apropiați în preajma sa. A decedat astăzi în ciuda tratamentelor pe care le-a urmat în țară și străinătate. 

Sorin Frunzăverde va fi înmormântat cu onoruri militare și, cel mai probabil, un ultim omagiu îi va putea fi adus chiar în holul central al Consiliului Județean, unde ar urma să fie depus sicriul cu trupul neînsuflețit.