Luminița Jivan mai primește o lovitură! Social-democratele din Caransebeș au un singur președinte: Ion Mocioalcă!

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Deputata împinsă de la spate de Codrin Ștefănescu și mai vreo câțiva primari naivi sunt singurii care mai cred că Liviu Dragnea îl va executa în CEx-ul de săptămâna viitoare pe liderul PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă! Luminița Jivan e tot mai singură în demersul său!

După ce președinta Organizației de Femei Social-Democrate Reșița, Elena Borchescu, a anunțat sprijinul categoric al pesedistelor din municipiu pentru președintele Ion Mocioalcă și a dezaprobat atitudinea Luminiței Jivan, acum a venit rândul Crenguței Drăgan, care conduce organizația similară din Caransebeș să se poziționeze alături de Mocioalcă în acest conflict intern din PSD Caraș-Severin. „«Tabere» cred că este impropriu spus. Din punctul meu de vedere, acest partid are un președinte în Caraș-Severin. Președintele Mocioalcă a fost mandatat atunci la CEx-ul județean de aproape 80% sau câți or fi fost acolo, poate mai mult. Au fost alegeri la București, cei care au fost în minoritate s-au supus majorității, drept dovadă că președintele Mocioalcă din momentul acela a zis: «Asta este, respectăm majoritatea!» Același lucru consider că trebuia făcut și la nivelul județului, adică inclusiv doamna deputat Jivan trebuia să facă același lucru. Democrația are trei pași: vot, numărarea votului și apoi minoritatea se supune majorității. Nu are rost să discutăm cui de cine îi place sau nu îi place, aici nu e vorba de plăcut sau de neplăcut. Suntem prieteni, ne cunoaștem, dar asta e democrația și așa funcționează un partid”, a declarat Crenguța Drăgan pentru expressdebanat.ro.

CITEȘTE ȘI: Luminița Jivan, părăsită de apropiații din PSD pentru Ion Mocioalcă!

1000x100 (4)

În ciuda faptului că Luminița Jivan îi este șefă directă pe linie de partid, fiind șefa OFSD Caraș-Severin, Crenguța Drăgan taxează atitudinea deputatei. În plus, semnalează că în demersul său de a-l înlătura pe Ion Mocioalcă de la șefia PSD Caraș-Severin aceasta nu a cerut suport în organizația de femei și nici nu s-a consultat cu vreuna dintre ele. La fel mărturisise și Elena Borchescu. În aceste condițiile, reproșurile pe care Luminița Jivan i le face președintelui Mocioalcă, în sensul că acesta nu ar discuta cu membrii de partid deciziile importante de luat, devin egale cu zero. „Îmi este șefă, dar la fel de bine, repet, președintele acestui partid și peste organizația de seniori, și peste organizația de tineret, și peste organizația de femei este domnul președinte Mocioalcă. În cadrul organizației de femei nu a fost niciun fel de discuție. Organizația condusă de președintele Mocioalcă să nu uităm că la ultimele alegeri a adus peste 50%, iar la referendum, din câte știu, am fost pe locul 11 pe țară. Lucrurile trebuie să se așeze, să mergem înainte că ne așteaptă europarlamentarele, ne așteaptă prezindețialele, în termen foarte scurt ne așteaptă parlamentarele noastre. Deci, partidul trebuie să fie unit pentru ca noi să putem să ducem la bun sfârșit ceea ce am promis românilor”, a mai spus președinta OFSD Caransebeș.

În condițiile în care nici măcar femeile pe care le are în subordine nu-i sunt alături și îi contestă deciziile e imposibil de crezut că Luminița Jivan ar putea, prin absurd, să conducă filiala județeană PSD. În partid mai sunt încă multe nume grele în fața cărora Liminița Jivan ar risca să fie pusă în situații ridicole. În plus, și dintre primarii care se strânseseră lângă ea au început unii să facă pasul înapoi. Și asta pentru că s-au convins că Mocioalcă și Dragnea joacă, totuși, într-o altă ligă. Meciul s-a încheiat, chiar dacă unii încă mai sunt în joc de glezne!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/