Imagini de poveste în centrul Reșiței! Festivalul de teatru pentru copii continuă!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Micuții din Reșița s-au bucurat ieri după-amiază de un spectacol pe care puțini au mai avut șansa să îl admire până acum. Centrul Civic al orașului a fost invadat de personaje de poveste și păpuși gigant. 

Unii au fost extaziați, alții – speriați de gigantele păpuși care și-au făcut apariția ieri după-amiază în Centrul Civic al Reșiței. Festivalul de Teatru pentru Copii „Lumea Poveștilor”, aflat la prima ediție, a continuat cu o paradă de marionete uriașe, în organizarea Teatrului pe roţi din Arad.

Dragon, lup, porcușor sau oameni obișnuiți, cu toții au căpătat forme uriașe, reușind să surprindă publicul numeros adunat în centrul Reșiței.

Surprizele pentru cei mici nu se opresc aici. Spectacolele continuă până duminică. Înaintea reprezentațiilor, în fața Palatului Cultural, vor avea loc workshop-uri, organizate de Teatrul de păpuși „Peter Pann” Câmpina, în cadrul cărora copiii vor învăța cum să mânuiască păpușile. Un astfel de workshop va avea loc și astăzi, de la ora 17, înaintea piesei „Noua poveste a Scufiţei Roşii” (Teatrul „Merlin” Timişoara).

promovare banner maxagro

PROGRAMUL FESTIVALULUI PENTRU URMĂTOARELE ZILE:

Sâmbătă, 20 octombrie

Palatul Cultural, Reșița

  • ora 11.00 – Inimă de piatră (Teatrul „Merlin” Timişoara)

Duminică, 21 octombrie

Palatul Cultural, Reșița

  • ora 11.00 – Scufiţa Roşie (Compania Hai-Hui Bucureşti)
  • ora 12.30 – Fata babei şi fata moşului (Compania Hai-Hui Bucureşti)
  • ora 17.00 – PREMIERĂ – Aventurile peştişorului azuriu (Teatrul de Vest Reşiţa)
publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/