Ludovic Orban, noul premier al României! Promisiune pentru Nelu Popa!

untitled design set 970x90 px

Mai devreme decât s-ar fi așteptat, liderul PNL a fost instalat la Palatul Victoria, fiind desemnat de către președintele Klaus Iohannis noul prim-ministru al României!

Orban urmează să anunțe componența Guvernului, unul minoritar și cu susținere deocamdată incertă din partea partidelor din opoziție. Guvern pentru care e nominalizat, în speculațiile de presă, și președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela. Există însă și lucruri certe. Așa cum este angajamentul pe care Ludovic Orban și l-a luat în fața primarului Reșiței, Nelu Popa, și a reșițenilor. Chiar pe scena din centrul civic!

„Conversia datoriilor UCM Reșița, a creanțelor în acțiuni este foarte posibilă, este legală și este acceptabilă din punct de vedere al legislației europene. Vă garantez că, atunci când PNL va ajunge la guvernare, va pune pe picioare această uzină care a construit în toată România și care a dus faima muncitorilor din Reșița în toată România!”, a garantat Orban. Acum, liberalii sunt la putere. Ca atare, să pornească motoarele la UCMR!

CITEȘTE ȘI:

Ludovic Orban, angajament în fața lui Nelu Popa: „PNL va pune UCM Reșița pe picioare!”