Ludovic Orban își anulează evenimentul de la Timișoara de prezentare a moțiunii pentru șefia PNL

ludovic orban

Criza politică generată la nivel național în coaliția de guvernare schimbă planurile pe termen scurt ale politicienilor. Echipa președintelui PNL Ludovic Orban a anunțat că anulează evenimentul prin care acesta ar fi trebuit să își susțină prezentarea moțiunii cu care candidează la șefia PNL. Întâlnirea cu liberalii din Timiș ar fi trebuit să aibă loc vineri. 

Programul inițial al președintelui PNL prevedea o întâlnire, vineri, la sediul PNL Timiș, de la ora 14.30, cu membrii Colegiului Director Județean PNL Timiș.

Vineri după prânz, echipa lui Ludovic Orban a transmis un mesaj liberalilor din județ prin care i-a informat că ședința de prezentare a moțiunii se anulează, la solicitarea lui Ludovic Orban, urmând a fi reprogramată la o dată ulterioară.

Tot în weekend, la Timișoara ar trebui să ajungă și premierul Florin Cîțu, pe care, de altfel, PNL Timiș îl susține la președinția partidului. Întâlnirea cu liberalii a fost programată sâmbătă, la ora 10.

CITEȘTE ȘI: PNL adoptă o rezoluție prin care îl susține pe premierul Florin Cîțu. Alina Gorghiu: „Îi rugăm pe cei de la USRPLUS să nu escaladeze lucrurile și să dea dovadă de înțelepciune”