Ludovic Orban drege busuiocul: „Sigur că mai greșim, important e să recunoaștem”

Premierul Orban neagă zvonurile din partid potrivit cărora ar urma remanierea unor miniștri ai cabinetului său, printre ei aflându-se și ministrul de Interne, Marcel Vela. Prim-ministrul admite însă existența unor greșeli.

„Nu există nici cea mai mică discuţie în momentul de faţă despre remaniere guvernamentală. Toţi miniştrii Guvernului pe care îl conduc sunt implicaţi la maximum în eforturile pe care le facem pentru a lupta cu succes împotriva epidemiei şi pentru a lua toate măsurile care se impun pentru a apăra sănătatea şi viaţa oamenilor şi pentru a repune în mişcare economia românească, pentru a asigura o reluare a activităţii economice şi o relansare economică cât mai rapidă”, a spus premierul Ludovic Orban.

Prim-ministrul a recunoscut, referitor la activitatea miniștrilor din cabinetul său, în contextul epidemiei de COVID-19, că „nu există om fără de greşeală”.

„Sigur că mai greşim, important e să recunoaştem atunci când greşim, să corectăm eventualele greşeli. Să le corectăm cât mai repede. De exemplu, a fost situația aglomerării de la Cluj, cu plecarea muncitorilor în Germania. Puțină lume a arătat ce s-a întâmplat a doua zi”, a mai spus Orban.

Surse liberale au spus vineri, pentru Mediafax, că premierul pregătește remanierea a trei miniștri: Marcel Vela, Monica Anisie și Ion Ștefan.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Vela, remaniat de premierul Orban! Nu și Tătaru!