Lolea, supărat pentru cum a fost fluierat în eșecul cu Timișoara!

Muncitorul Reșița a cedat marți seară, pe teren propriu, în fața Informaticii Timișoara, scor 1-3 (0-1), într-un meci din etapa a patra a Ligii I de futsal.

Informatica a plimbat mult mai bine mingea în prima repriză și a stat mai mereu în jumătatea de teren a reșițenilor. Și-a creat trei, chiar patru ocazii mari de gol, însă scorul l-a deschis abia în minutul 18. Muncitorul a preferat un joc economicos, elevii lui Lolea încercând să dea lovitura pe contraatac și, totodată, să-și dozeze cât mai bine efortul pentru a putea ține același ritm alert impus de oaspeți și în partea secundă. În secvențele de final, cu Giurcanu ieșit din poartă pentru a susține un atac supranumeric, reșițenii au fost foarte aproape de egalare, numai că portarul timișorean a fost pe fază și a păstrat avantajul de partea echipei sale după primele 20 de minute.
În partea secundă, Muncitorul a jucat altceva și, la jumătatea ei, căpitanul Bîrcean a restabilit egalitatea pe tabelă. Bucuria a ținut doar câteva secunde, pentru că Lupu a făcut golul de 1-2 marcat de Rakici și l-a marcat imediat pe cel de 1-3. În final, Lolea a riscat, Muncitorul a avut și o lovitură de pedeapsă neacordată de arbitru la un henț mutat însă în afara careului, dar soarta întâlnirii nu a mai putut fi schimbată. A câștigat echipa mai bună, însă din această înfrângere nu trebuie făcută o tragedie, Informatica fiind una din echipele care se vor bate la titlu anul acesta.

„A fost un meci cu două reprize total diferite. Probabil a câștigat echipa care a fost mai bună, dar din punctul nostru de vedere nu trebuia sprijinită și de alți factori decât cei sportivi. Din câte am înțeles, a fost o lovitură de la 6 metri neacordată nouă și au mai fost câteva faze discutabile. Mergem mai departe, mai avem foarte mult de lucru, avem destule lacune, dar în cel mai scurt timp cred că ne vom pune la punct și vom câștiga și noi împotriva forțelor din campionatul românesc de futsal”, a declarat antrenorul Viorel Lolea.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    După doar un an de participare în elita futsalului românesc nu trebuie să fim supăraţi din cauza unei înfrângeri, la limită zic eu, în faţa “naţionalei” României! După aspectul jocului, oricâte penaltiuri se dădeau în favoarea Muncitorului, Lupu, Matei şi compania puteau uşor înscrie pentru a se menţine neînvinşi în acest campionat. Lolea, decât să acuze arbitrajul, mai bine ar fi pregătit tactic echipa (cerând un time-out) imediat după acel 1-1 dătător de speranţe….