Locurile de joacă pentru copii, o altă prioritate pentru Andreea Ignat la Cărbunari: „La momentul actual, iarba e până la brâu, iar obiectele reprezintă un pericol”

Printre multe alte proiecte pe care vrea să le pună în aplicare pentru a schimba complet imaginea comunei Cărbunari, dacă electoratul îi va acorda votul încrederii în data de 27 septembrie, liberala Andreea Ignat e croită să acorde o atenție deosebită copiilor, în special locurilor de joacă destinate acestora care, spune ea, astăzi reprezintă un adevărat pericol pentru cei mici.

Faptul că, în cadrul UAT-ului pentru a cărui șefie se luptă, procentul populației vârstnice este net superior populației de tineri nu o va împiedica pe liberala Ignat să le ofere condiții decente și optime de joacă copiilor rămași în comună, în eventualitatea triumfului în fața edilului în exercițiu, Gheorghe Prăsnescu, cel căruia îi reproșează dezinteresul manifestat pe acest segment și îi atrage atenția că a uitat să pună la socoteală riscurile la care se expun cei mici în locurile de joacă a căror stare este una deplorabilă.

„Starea locurilor de joacă este una deplorabilă. Am demonstrat cu poze treaba asta. Pentru copiii care au mai rămas în comună se pare că nu mai există niciun fel de interes. De ce? Pentru că sunt puțini la număr și ce rost mai are? Aceste locuri de joacă astăzi chiar reprezintă un pericol. Pe lângă faptul că iarba este până la brâu, toate obiectele din locurile de joacă sunt într-o stare deplorabilă: tobogane rupte, tot felul de așchii și de fiare care pot reprezenta un pericol pentru copii. Cu riscul de a mă repeta, revin la aceeași idee: dezinteres.”, a scos în evidenţă Andreea Ignat.

(E).