Noi locuri de joacă pentru micuții reșițeni!

Municipalitatea reșițeană a decis să facă și o serie de investiții care să fie în folosul copiilor. Tocmai de aceea, noi șantiere au fost demarate în două zone de blocuri din Reșița.

Două noi locuri de joacă pentru copii vor fi amenajate în perioada ce urmează. Unul dintre ele va fi amenajat în zona Lunca Pomostului, pe Aleea Zadei, și altul în zona Muncitoresc, mai exact în Piața Republicii.

Astfel, în mai puțin de o lună, micuții din zonele vizate vor avea un spațiu special amenajat și destinat numai lor. La bucuria copiilor se va adăuga și fericirea părinților care vor avea la dispoziție locuri îngrădite unde odraslele lor se pot juca în voie.

celtic transilvania 1000x100px

Modulele de joacă ce urmează să fie montate au fost deja achiziționate, iar lucrările au fost deja demarate. Toată investiția este realizată în regie proprie de către Serviciul Public „Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul Iluminat Public şi Deszăpezire”.

Mai mult decât atât, municipalitatea s-a angajat să finalizeze cele două locuri de joacă în maximum 30 de zile de la începerea lucrărilor.