Bobar, propus la națională!

Fostul preşedinte al clubului din Valea Domanului, actualul director sportiv al lui Dinamo, se bucură de tot mai multe aprecieri în fotbalul românesc şi în ultima vreme se vehiculează că ar urma să se alăture staffului lui Burleanu de la FRF.

Forţat oarecum să plece de la Reşiţa, Cristian Bobar apare tot mai des în prim-plan de când poartă costumul lui Dinamo. Reacţiile sale sunt tot mai virulente la adresa greilor din fotbalul românesc care îi critică pe Stoican şi elevii lui şi asta l-a ajutat să se bucure de tot mai multe aprecieri. Ultimul care l-a lăudat public pe Bobar este fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Într-o emisiune televizată, Mitică l-a nominalizat pe Bobar ca fiind unul din primii oameni ai momentului în fotbalul românesc şi anticipează o carieră spectaculoasă pentru directorul sportiv al câinilor.
În anturajul FRF se vorbeşte chiar despre o instalare a lui Cristi Bobar într-o funcţie federală. În susţinerea acestor zvonuri este adusă în discuţie relaţia fostului şef din Valea Domanului cu Gheorghe Chivorchian. Cei doi au colaborat pe vremea când între FCM Reşiţa şi Poli Timişoara exista o relaţie de colaborare, Chivorchian declarându-se încă de atunci încântat de Bobar. ,,Nu ştiu nimic despre acest lucru. Eu sunt directorul sportiv al unui club foarte mare, federaţia are un director sportiv foarte bun, pe care îl cunosc şi apreciez. Nu vreau să comentez altceva, pentru că nu e cazul. Legat de ceea ce a spus domnul Dragomir, nu pot decât să-i mulţumesc pentru cuvintele frumoase şi sper să aibă dreptate”, a spus Cristian Bobar pentru expressdebanat.ro.