Legătură directă între Calea Timișoarei și Unitatea Militară din Reșița!

Aleșii municipali au fost convocați în ședință extraordinară și au aprobat o serie de proiecte care vizează reabilitarea de drumuri, alimentarea cu gaz a locuințelor ANL, dar și terminarea lucrărilor la Colegiul Economic al Banatului Montan.

Două dintre principalele proiecte vizează obiectivul de investiţii ,,Legătură rutieră între Calea Timişorii şi unitatea militară în municipiul Reşiţa, jud. Caraş-Severin”, fiind aprobată cofinanţarea acestuia şi studiul de fezabilitate reactualizat. Proiectul privind realizarea acestui obiectiv a fost depus la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în vederea accesării de fonduri conform OUG 28/2013.

Un alt proiect, aprobat de consilieri, se referă la rectificarea bugetului local al municipiului Reşiţa. Bugetul de cheltuieli al Direcţiei pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al municipiului Reşiţa a fost suplimentat cu suma de 500.000 de lei, necesară pentru efectuarea mai multor lucrări. Este vizată amenajarea apartamentelor din cartierul Mociur, alimentarea cu gaze naturale a imobilelor de pe Str. Sportului 2A (ANL) şi Calea Caransebeşului (bl. 3A), renovarea locuinţelor de serviciu şi achiziţia unui teren pentru finalizarea proiectului „Acoperiş tip şarpantă cu mansardă la sala sport de la Colegiul Economic al Banatului Montan din municipiul Reşiţa”.