Cărășenii îi sfidează pe polițiștii de la rutieră

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Zi de zi, politiștii opresc în trafic conducători de autovehicule care nu au dreptul de a se afla la volan. Sunt cazuri în care se circulă fără permis, fără certificat de înmatriculare sau cu alcool la ,,bord”. Astfel de cazuri au fost raportate și astăzi de IPJ Caraș-Severin.

În comunicatul remis presei ni se aduce la cunoștință că polițiștii bocșeni au depistat ieri un bărbat de 48 ani din Berzovia, conducând pe DN 58B un autoturism cu număr provizoriu de înmatriculare. S-a constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie era expirată din data de 11.07.2014.

Și în Anina, o poveste fără permis… Pe str. Colonia Brădet a fost depistat în trafic un moped condus de către un bărbat de 39 ani din localitate, care s-a constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 Polițiștii din Oravița, împreună cu cei din Vrani, au oprit pentru control un moped și s-a constatat că soferul posedă permis de conducere pentru categoriile A şi B, dar mopedul nu este înregistrat în circulaţie.

 Aceiași polițiști au oprit pentru control un moped condus de un bărbat de 35 ani. În urma verificărilor s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul nu este înregistrat în circulaţie.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Și la Răcăşdia, tot ieri, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Ciuchici au oprit pentru control pe DJ 573 D, în localitatea Vrăniuţ, un moped neînregistrat. S-a constatat că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, mopedul fiind înregistrat în circulaţie.

Și șofatul cu alcoolul la volan  intră în această ultimă statistică. Pe Calea Caransebeşului din municipiul Reşiţa a fost oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 54 ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, drept urmare a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

Toate aceste cazuri se află în cercetare la posturile de poliție pe raza cărora au fost depistate.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/