Pensionarii își pot ridica tichetele de gratuitate pentru transport!

Direcţia de Asistenţă Socială eliberează până în data de 19 septembrie tichetele şi legitimaţiile de transport gratuit pentru toţi pensionarii din municipiul Reşiţa.

Condițiile pentru ca aceștia să beneficieze de transport gratuiteste ca pensia netă să fie de până la 800 de lei. De asemenea, sunt vizați și cei care au împlinit vârsta de 70 de ani, indiferent de cuantumul pensiei şi care nu au beneficiat de aceste facilităţi.

Tichetele vor fi ridicate în ordinea alfabetică a numelui, astfel, până în data de 10 septembrie sunt așteptați la ghișeu cei al căror nume se încadrează aflabetic între literele A și L, iar în perioada 11-19 septembrie sunt vizați cei rămași, până la litera Z.

Vârstnicii care locuiesc în zona Triaj şi în cartierele Lunca Pomostului, Centru Civic, Muncitoresc, Stavila, Lend, Marginea, Cuptoare, Secu şi Doman se vor adresa Serviciului Public Direcţia de Asistenţă Socială, situat în clădirea fostei Poşte vechi, pe Strada Libertăţii numerele 18-22.

Pensionarii care domiciliază în cartierele Lunca Bârzavei (Govândari), Câlnic, Ţerova şi satul Moniom pot ridica tichetele de călătorie din spaţiul situat pe Aleea Domogled numărul 1 (Microraion IV – cartier Govândari), lângă Serviciul Public ,,Direcţia Impozite şi Taxe Locale”.

Aceştia au obligaţia de a se prezenta personal cu actul de identitate, cuponul de pensie aferent lunii august 2014 şi o poză tip buletin actualizată.

Foto: glasul.ro