Minorii din centrele de plasament își fac de cap. Trei tineri au fugit din cămine!

Oamenii legii au avut mult de lucru cu minorii acum două zile, atunci când trei tineri au fugit de la centrul de plasament în care locuiau în Reșița. Problema cea mai mare este faptul că toți tinerii erau minori și n-au dat niciun semn de viață după ce au dispărut.

Primul minor a fugit de la centrul de plasament în data de 1 septembrie. Acesta are vârsta de 16 ani, iar oamenii legii au reușit să-i dea de urmă încredințându-l din nou reprezentantului centrului în cauză.

Ceilalți doi tineri fugiți din grija statului au vârsta de doar 14 ani. Aceștia au decis să fugă de la centrul de plasament în data de 2 septembrie, dar polițiștii le-au stricat repede „excursia”, ducându-i înapoi la centrul de unde au dispărut.

Comments

 1. asfajsfasfas says:

  cine e nesimtitul ala de politai care il ia asa de jeaca pe copilu ala ..pana cand gaborii astia imputiti isi vor permite asemenea comportament, politia trebuie sa aibe grija de cetateni nu sa-i bruscheze in ori ce situatie sa-r afla ..

 2. Doru says:

  In varsta de 76 de ani, o femeie cere ajutorul semenilor sai. Copilul acesteia, Ion Istudor, stabilit in Germania, a decedat intr-un accident in luna aprilie a acestui an. Mama, Ana Istudor a aflat tragica veste abia in urma cu o luna si incearca din rasputeri sa duca trupul neinsufletit al copilului ei in tara.Pentru ea este imposibil sa razbeasca de una singura si din acest motiv, solicita sprijinul nostru pentru a reusi sa stranga suma de bani necesara pentru a-si ingropa fiul acasa. Cine doreste sa contribuie la ajutorarea acestei femei , cu orice suma, poate sa o faca la banca Raiffeissen in conturile urmatoare>
  Lei -RO72RZBR
  0000 0600 0824 6231
  ori in euro in contul >
  RO98 RZBR
  0000 0600 1532 7054