Mesajul adresat de Dominic Fritz timișorenilor

Dragă timișoreancă, drag timișorean,

Ai o singură zi să hotărăști direcția Timișoarei, al doilea tur de scrutin nu mai există. O zi cu șansa extraordinară de a reda acestui oraș, prin votul tău, mândria că noi, timișorenii, suntem primii. Mândria că nu ne mulțumim cu puțin și că orașul nostru poate redeveni un model pentru întreaga Românie. Nu-ți risipi votul, e contribuția ta la o nouă revoluție, a bunei guvernări, a regulilor și a seriozității.

În 27 septembrie, alegi între o Timișoară sufocată de mediocritatea și limitele actualei administrații și o Timișoară deschisă, conectată de valorile și resursele Europei.

Timișoara de astăzi este rezultatul a nouă secole de perseverență și inovație, ce au făcut ca-n mijlocul unei mlaștini să se nască un oraș viu și multietnic, peste care au trecut imperii.

A luat peste trei secole de muncă sisifică pentru ca mlaștina Banatului să devină o câmpie sistematizată, cu un oraș prosper în centrul ei.

Aproape două secole ca dominația otomană să fie înlăturată și orașul să își afirme vocația occidentală.

Încă două veacuri ca, dintr-un bastion militar strategic, Cetatea Timișoarei să devină un oraș al inovației și comerțului, condus de primari cu nume nemțești sau bulgărești, de maghiari sau români.

Dar, mai ales, a luat 5 zile și curajul a zeci de mii de oameni ca Timișoara să fie oraș eliberat de dictatura comunistă.

Acum, în 2020, ai o singură zi.

Alegi ca această energie și acest potențial să definească soarta orașului și a ta. Dacă vrei ca ambiția Timișoarei să treacă dincolo de merge și așa sau măcar a făcut ceva.

Nu, nu mai merge și așa. Iar eu voi fi un bun primar al Timișoarei nu doar pentru că am învățat administrație de la cei mai buni din Europa. Voi fi cel care va spune, în fiecare zi, că putem mai mult. Vom deveni cel mai civilizat oraș din România nu doar pentru că vom avea servicii publice eficiente și de calitate, ci pentru că vom reclădi o comunitate bazată pe respect reciproc, pe responsabilitate proprie și pe încurajarea ideilor noi.

Revoluția, până la urmă, va începe nu doar în Primărie, ci cu fiecare dintre noi. Va începe, de fapt, cu votul fiecăruia dintre noi. Ține minte și că aceste alegeri sunt într-un singur tur. Ai o singură șansă de a alege cum vrei să fie orașului pe care îl iubești!

Eu sunt încrezător că vom câștiga deoarece cei mai mulți timișorenii au ajuns, din nou, în acel punct în care vor mai mult. Iar punctul în care timișorenii au vrut mai mult a fost întotdeauna punctul de început al unei revoluții. Acesta, acum, aici, este punctul în care începe, la Timișoara, revoluția bunei guvernări.

Te chem să fii parte a acestei revoluții! În 27 septembrie, votează Dominic Fritz la Primăria Timișoarei, votează Cristian Moș la președinția Consiliului Județean Timiș, votează Alianța USR PLUS la Consiliul Local și Județean!

Dominic Fritz,
Candidatul USR PLUS la Primăria Timișoara

(E)

(Comandat de USR, publicat de NATCOM PRESS SRL, cod mandatar financiar 21200251)