Locomotivele rămân la Reșița!

Primarul orașului anunță din nou locuitorii de la malul Bârzavei că emblema localității, Muzeul de Locomotive, nu se va descompune, iar exponatele nu își vor părăsi locul.

Muzeul, care face parte din monumentele istorice ale țării, va rămâne al reșițenilor. Primarul Mihai Stepanescu infirmă zvonurile cum că locomotivele ar putea fi închiriate sau vândute.

Primăria Municipiului Reşiţa reiterează poziţia fermă, exprimată şi cu alte ocazii de primarul Mihai Stepanescu, cu privire la păstrarea intactă a Muzeului de Locomotive, o emblemă a municipiului. Subliniem faptul că Primăria Municipiului Reşiţa nu doreşte, sub nicio formă, ca exponatele să părăsească acest muzeu şi nu îşi va da acordul pentru transferarea, împrumutarea sau înstrăinarea acestora”, precizează Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Reșița.

Comments

  1. sexe says:

    Campanie electorala frate. Cine e primarul sa isi dea acordul pentru ce detine un SRL. Ce el isi da acordul cand pleaca nevasta de la casa omului si este instrainata altuia? Pai el nu a fost in stare sa isi dea acordul cand i-a plecat nevasta si fata la Timisoara darmai acum.