Gloria, lăsată în ofsaid! Proiectul de revigorare a fotbalului reşiţean are şanse mici de reuşită!

Alb-albaştrii îşi reiau pregătirile mai târziu cu o săptămână decât majoritatea echipelor de Liga a III-a şi asta, pentru că oficialii clubului caută în continuare soluţii pentru redresarea situaţiei financiare.

Parteneriatul încheiat în vară cu clubul din Valea Domanului nu a adus, cel puţin deocamdată, prea multe avantaje grupării din Govândari. Ba dimpotrivă, am putea spune, deoarece Gloria se vede pusă în situaţia de a pierde mai mulţi jucători în această iarnă, sătui să aştepte vremuri mai bune. Mutarea pieţei de vechituri de pe terenul de zgură a redus semnificativ bugetul alb-albaştrilor, iar Consiliul Local Reşiţa nu a compensat acest deficit. În anturajul echipei se vorbeşte despre plecarea mai multor jucători, dar sunt zvonuri legate şi de demisiile preşedintelui Gabi Stănucă şi a consilierului tehnic Ciprian Urican. Primul dintre ei a confirmat pentru expressdebanat.ro că situaţia este destul de complicată la Gloria. „Situaţia e incertă deocamdată. Incertitudinea e legată de problemele financiare, de nerespectarea protocolului verbal încheiat între Gloria şi cei de sus. Ne-ar trebui multe pentru un mers încet, dar sănătos. Deocamdată aşteptăm ziua de luni, poate până atunci stăm de vorbă şi cu domnul primar. Prea multe detalii nu sunt la ora asta”, a declarat Stănucă.

Gloria se va reuni în 19 ianuarie, la ora 10. După reacomodarea la efort, mai departe „rămâne de văzut”, după cum a spus preşedintele Stănucă. „Cu siguranţă, vor mai veni jucători, dar la fel de sigur e că vor mai şi pleca. Mă bucur în schimb pentru grupa de 2003, care participă în 7-9 februarie la unul din cele mai mari turnee din România la nivelul copiilor, la Braşov”, a mai spus oficialul Gloriei.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Asa patesti daca inchei protocoale VERBALE cu cei de sus, Rufa si acolitii. Ajungi sa-ti pierzi identitatea, traditia, renumele pentru care au trudit multe valori pe terenul celor din Govandari. A plecat dintre pamanteni nea Doru Rosca, Gloria s-a prabusit ca un castel de nisip similar cu clubul din Valea Domanului acolo unde unul vinde jucatori valorosi si baga banii in buzunarul propriu iar echipa este sustinuta din banii nostri ai contribuabililor. Bine au sesizat in urma cu cativa ani membrii galeriei, cuvinte devenite actuale si astazi: BANII RESITEI II PAPA ALT MITIC, ACEEASI TEAPA.