LIVIU DRAGNEA, la Reșița: „Vrem să ajutăm acest județ, nu mai vrem să existe diferențe de dezvoltare!”

explo 1000x200

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a participat astăzi la semnarea a două proiecte extrem de importante pentru județul Caraș-Severin, cu o finanțare consistentă din partea Uniunii Europene.

Acțiunea a avut loc la sediul Palatului Administrativ în prezența președintelui Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde, a prefectului de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, dar și a deputaților și senatorilor PSD și PNL.

Liderul forului județean a explicat faptul că cele două proiecte transfrontaliere, respectiv „Pod peste râul Nera de la Socol la Vracev Gaj” și „Punct de traversare a Dunării cu bacul între localitățile Moldova Nouă și Golubac”, sunt extrem de importante pentru comunitățile locale din Caraș-Severin, dar și de peste granițele țării, întrucât valorează aproape 4 milioane de euro. „În momentul de față, derulăm proiecte în valoare de 200 de milioane de euro pentru Caraș-Severin. Proiectul care se referă la podul peste râul Nera are în primul rând o valoare sentimentală pentru că obiectivul, practice, a mai existat acolo. În ce privește cel de-al doilea proiect, cel cu bacul peste Dunăre, are o valoare economică, pentru că la Moldova Nouă vom amplasa un bac pentru transportul de trafic greu”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157638609783225″]

Vicepremierul a oferit explicații despre prezența sa în județ. „Vreau să arăt respectul de care se bucură autoritățile locale din partea mea, să garantez că prin ministerul pe care îl conduc eu, personal, voi sprijini autoritățile locale cu proiecte importante, indiferent de sumă. De asemenea, vreau să avem o discuție aplicată cu colegii din administrația locală despre sursele de finanțare pentru anii următori, atât pe programe europene, cât și pe programele guvernamentale. Programele de cooperare teritorială au o importanță foarte mare, iar în ceea ce privește cooperarea transfrontalieră cu Serbia, s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente și sper ca și pe viitor să avem o astfel de relație foarte bună între cele două guverne și cât mai multe proiecte”, a declarat Liviu Dragnea, prezent astăzi la Reșița.

Revenim cu informații și galerie foto!

 

banner 970 x 250

Comments

  1. Rokko Crnooko says:

    Daa, dar toate la momentul lor potrivit , al tau milogule Dragnea ar fii puscaria , fraudatorule comunist jegos si inputit .