Liga Campionilor de acum mai aproape de tine. Sigur și la doar un click distanță, doar pe platforma Mozzart Bet

Vrei să pariezi în Liga Campionilor? Mozzart Bet îți oferă cea mai mare cotă garantată pentru victoria lui Bayern și a lui Chelsea. Compară cotele și joacă-le. De asemenea, poți profita de Happy Monday Bonus în fiecare luni, accesând contul din platformă.

Bayern-PSG

Finala pandemică de anul trecut ”se rejoacă” acum în faza sferturilor. Experiența și spiritul de echipă sunt atuurile bavarezilor, care au înregistrat incomparabil mai multe succese în elita fotbalului european decât parizienii, care de multe ori lasă impresia că sunt doar o adunătură de vedete plătite regește. Evident, meciul ar putea fi echilibrat, francezii având în lot nume mai sonore decât germanii, care nu pot conta pe Lewandowski, Gnabry, Costa, Hoffmann și alți trei jucători, dar specialiștii o dau favorită pe Bayern. La oaspeți nu vor evolua, printre alții, Icardi, Verratti și Bernat.

leader board 728 x 90 px

Porto-Chelsea

Dintre toate cele opt echipe rămase în cursă pentru finala din 29 mai de la Istanbul, Porto și Chelsea sunt cotate cu cele mai mici șanse. Dar, chiar și așa, una dintre ele va accede în semifinală, lucru la care nu știm dacă se așteptau în faza grupelor. Avem de-a face cu două formații relativ apropiate valoric, care au mai câștigat trofeul (Porto în 1987 și 2004, Chelsea în 2012) și care mai au numitor comun – ambele au fost antrenate în trecut de Jose Mourinho.

Astăzi e însă momentul duelului între Sergio Conceicao și Thomas Tuchel. Având în vedere că echipa gazdă nu poate conta pe cinci jucători, balanța înclină în favoarea albaștrilor londonezi.