Lider PMP, despre clasa politică din Caraș-Severin: „A stricat mai mult decât a construit!”

Deputatul Gelu Vișan, prezent la Reșița cu prilejul conferinței județene de alegeri, a lansat câteva atacuri scurte la adresa clasei politice, precizând că nu vede nicio evoluție în ceea ce privește Caraș-Severin. Potrivit acestuia, vina o poartă clasa politică de după ’90.

„Politica a stricat mai mult decât a construit, din păcate. Politica de după 1990, ca să nu fie cineva scăpat de afirmația mea! Plecând de la potențialul turistic enorm pe care îl are județul dvs., acesta nu este bine promovat, cu toate că nu înțeleg! Atunci când aveți un festival cu 20.000 de oameni la munte, la Brebu, din câte știu, ar trebui să se ducă vestea. Iată că politica locală, pentru că la asta mă refer, nu reușește să promoveze un județ. Ați participat la emisiuni pe Digi 24, cu Hunedoara, și a rămas așa. Văd și io o știre în ziar că un castel foarte important din apropiere, de la Hunedoara, beneficiază de 70 de milioane de euro, dacă nu mă înșel, deci iată că se poate și nu pipăi nimic în Caraș, de când vin eu aici. În zona munților din Caraș, nu prea văd… S-a făcut un drum, prin proiect, drumul de la Văliug la Slatina Timiș”, a declarat Gelu Vișan, în cadrul conferinței de presă la care a participat sâmbătă, alături de noul președinte al PMP Caraș-Severin.

Ca soluții pentru revitalizarea județului, liderul PMP crede că promovarea intensă și salvarea Uzinei Constructoare de Mașini din Reșița sunt măsurile cheie care ar putea fi luate în perioada următoare.

FOTO: oltenianews.com

Comments

 1. Ppa says:

  Are cineva timp sa-l asculte pe idiotul asta?

 2. Ppa says:

  Si pentru noi, banatenii este inimaginabil cum fabrica Electroputere a ajuns o epava, cum Combinatul de Ingrasaminte Chimice de la Iesalnita a ajuns o ruina, cum Serele de la Iesalnita s-au facut una cu pamantul si cum se intampla sa scape condamnatii taman in capitala Baniei. Este un zero acest trepadus, un zero!

 3. ovidiu says:

  Chiar daca nu pot sa-l sufar pe idiotul asta, acum trebuie sa-i dau dreptate. Tinand cont ca am avut un “om” care a fost si ministru turismului si ministru apararii, ma intreb si eu cum s-a ajuns aici, asta ca sa nu vorbesc ca avem doi oamenii in conducerea PNL si am mai avut si o gramada de ministrii secretari de stat.

 4. telespectator says:

  Are mari frustrari vizavi de SF,care ii da clase in ceea ce priveste cultura si educatia politica, de aceea l-a atacat cu vehementa chiar in fieful lui, suspectandu-i pe unii din sala de “dat la pace “cu personajul incriminat!Dar ce vrea Visan,sa fie mare si tare, nu prea se poate!(acum)

 5. razvan says:

  Cumva domnul Gelu Visan nu are dreptate ????

  In ce hal a ajuns judetul Caras Severin ???? De ce locuitorii din Resita pleaca in strainatate ,cand judetul nostru are un potential turistic enorm ??
  Daca zonele turistice din Caras Severin ( Baile Herculane , Muntii Semennic , Brebu Nou , Garana cu festivalul de Jazz , cea mai frumoasa cascada din lume -cascada Bigar , Resita cu trei lacuri de acumulare in jurul ei ) s-ar afla in Austria , locuitorii acestui judet ar trai cel putin decent ,dar in schimb USL a distrus tot ce se poate …. Suntem cel mai sarac judet din Romania , cu cele mai mici salarii !!!!
  Votati in continuare la ordin si o sa plecati toti sa munciti in starinatate !!!