Licitaţie cu cântec pentru revitalizarea Şurei!

Investitorii interesaţi să dezvolte o afacere în zona Secu din Reşiţa mai au de aşteptat. Licitaţia publică pentru reabilitarea şi amenajarea şurei nu a mai avut loc.

Se pare că terenul cu cei peste 45.000 de metri pătraţi din zona Secu va rămâne în continuare degradat până când cineva se va ocupa de el. Asta, pentru că la licitaţia organizată ieri de către Primăria municipiului Reşiţa nu au fost suficienţi ofertanţi. Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, la şedinţă au fost prezenţi trei ofertanţi care au depus documentaţia, însă, în urma deschiderii primului plic cu oferte s-a constatat că unul dintre aceştia nu întruneşte condiţiile de eligibilitate, fiind descalificat.

,,Celelalte două plicuri au fost returnate ofertanţilor. Conform legii, licitaţia publică nu se poate desfăşura dacă sunt mai puţin de trei ofertanţi eligibili”, a precizat Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa.

P1190013  P1190020

Având în vedere că aceasta a fost a doua licitaţie, Serviciul Public – „Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al municipiului Reşiţa” din cadrul primăriei va desfăşura procedura de negociere direct, a cărei dată va fi stabilită ulterior.

Comments

  1. fixfotopics says:

    cantecul pentru revitalizarea platoului Secu il fluiera a paguba primaru? Sau el e dirijoru?