Libertate deplină pentru cei trei reținuți de DIICOT în „Dosarul Herculane“!

Deși „a aranjat” vânzarea celebrului Hotel Traian pe nici un leu, după cum acuză procurorii, executorul judecătoresc Gheorghe Brad este liber ca pasărea cerului, la fel ca avocatul Istrate Rusu și omul de afaceri Alexandru Gavrilescu.

Cei trei au fost reținuți de procurorii DIICOT după ce fuseseră săltați joi chiar din sala de judecată a Secției a II-a Civilă a Tribunalului Caraș-Severin unde așteptau judecarea mai multor dosare, fiind acuzați de către procurori că au aderat la grupul infracțional organizat constituit de Iosif Armaș pentru devalizarea stațiunii Băile Herculane.

Procurorii DIICOT au declarat deja că vor ataca sentința Curții de Apel Timișoara, instanța competentă să judece propunerea de arestare preventivă a DIICOT, la Înalta Curte de Casație și Justiție, dar, până la o sentință contrarie, cei trei sunt liberi. Curtea de Apel Timișoara a respins ieri arestarea preventivă a celor trei și nici nu a impus o altă măsură, mai ușoară, cum este arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

CITEŞTE ŞI: Mascații, din nou în acțiune! Umbra lui Armaș la Herculane!