Liberalul Bogdan Ghelbere, numit oficial secretar general adjunct al Guvernului. Ce domenii are în subordine?

Bogdan Ghelbere, secretarul general adjunct al PNL Timiș, a devenit secretar general adjunct al Guvernului, având rangul de secretar de stat. Decizia a fost publicată miercuri seară, în Monitorul Oficial.

„De luni mă voi afla la București pentru a-mi prelua atribuțiile la Secretariatul General al Guvernului. Principalele mele responsabilități vor fi legate de dezvoltare locală și proiecte europene, ambele fiind și în interesul comunităților din județul nostru. Le mulțumesc colegilor din PNL Timiş pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pentru a ocupa acest post, post ce a revenit filialei noastre! Am încredere că nu voi dezamăgi și, la momentul predării ștafetei, îmi doresc să fim mulțumiți cu toții de activitatea adusă în ajutorul timișenilor și a autorităților locale.”, a declarat Bogdan Ghelbere.

Recent, liberalul Ciprian Bogdan a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății. Liberalii din Timiș nu au reușit să păstreze, în urma negocierilor la nivel național, nici postul de la Sănătate, nici pe cel de la Dezvoltare, deținut în prezent de Cătălin Iapă. PNL Timiș l-a mai propus pe Alin Chitu să ocupe o funcție de secretar de stat la Finanțe.

leader board 728 x 90 px

CITEȘTE ȘI: PNL Timiș dă în Guvern un secretar general adjunct și un secretar de stat la Finanțe