Florin Călinescu: Am mai mare încredere în Romeo Dunca decât în netrebnicii, derbedeii și anonimii care nu știu să bage un creion într-o ascuțitoare!

Președintele Partidului Verde, Florin Călinescu, îi acordă credit șefului Consiliului Județean Caraș-Severin, vedeta Pro TV amintind de succesul pe care Romeo Dunca l-a cunoscut în afaceri.

Prezent în redacția Express de Banat, Florin Călinescu s-a arătat dezamăgit de situația stațiunii Băile Herculane, context în care a reiterat necesitatea schimbării Codului Penal după model american. „Cum poți să distrugi așa ceva? Romanii au venit acum 2000 de ani și au descoperit localitatea cu cel mai ozonat aer din Europa. Pe vremea lui Bobby Fischer (n.r. – jucător de șah american, al unsprezecelea campion mondial, 1972-1975) s-a stabilit că la Herculane ar trebui să se țină toate campionatele mondiale de șah pentru că este cel mai pur aer din Europa. Este incredibil cum au pus totul la pământ. Toate se rezolvă printr-un nou Cod Penal. Partidul verde susține introducerea pedepselor în România pe model american, nu contopirea, ci adăugarea pedepselor pentru fiecare faptă”, a comentat președintele verzilor.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Situația de la Herculane e întâlnită peste tot în România, astfel că vinovații ar trebui căutați imediat după decembrie 1989 până la zi, spune același Florin Călinescu, care își pune cu totul alte speranțe în oamenii de afaceri care au făcut pasul către scena politică în ultima vreme: „Ion Iliescu a aruncat pe piață niște netrebnici de mâna a doua și a treia. Am fost actor la Ploiești când am auzit că un derbedeu, Cosma, a ajuns președintele CJ, dar nu i-a ajuns, și fie-sa, și fiu-su… Bădălău, anonimul ăla de la Giurgiu… de unde apare această clică?! De unde apar acești oameni care în mod normal nu știu să bage un creion într-o ascuțitoare. Dragnea mi se pare tătic. Nemaiavând oameni de încredere, și-a pus maseurul, șoferul, senatori. Unde este dosarul Bechtel? S-a pierdut! Și toți se duc acasă liniștiți. Ponta, Năstase ne râd în nas. Incredibil! Și s-au cheltuit sute de milioane! Am mai mare încredere în Romeo Dunca. Ăsta măcar a muncit în particular. Să facem o diferență între oamenii veniți din privat!”

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/