Liberalii din Timișoara își aleg președintele. Viceprimarul Cosmin Tabără intră în cursă

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără își va depune în cursul zilei de luni candidatura pentru funcția de președinte al organizației PNL Timișoara. Duminică, în cursă s-a înscris consilierul local Raul Ambruș, în prezent președintele tineretului liberal din orașul de pe Bega.

Cosmin Tabără a fost ales viceprimarul Timișoarei în 19 ianuarie.

leader board 728 x 90 px

Este de profesie avocat, responsabil în cadrul Primăriei Timișoara de strategia juridică a administrației locale, evidența populației, reforma în sport, de valorificarea patrimoniului, siguranța publică, inclusiv de Poliția Locală.

Tânărul consilier local Raul Ambruș a făcut anunțul înscrierii sale în cursa pentru șefia PNL Timișoara printr-o postare pe Facebook. El spune că organizația are nevoie de un președinte decis, unul care să aducă un suflu nou.

„Această decizie nu a fost luată sub impulsul momentului, cunosc foarte bine importanța acestei funcții și responsabilitățile celui care o deține, dar cel mai important, îi cunosc pe membrii acestei organizații, știu că împreună putem face o organizație puternică si le mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-au arătat până acum. (…) Îmi doresc o competiție deschisă, corectă și democratică, în care programul de candidatură al președintelui PNL Timișoara să devină unul dintre pilonii de bază ai dezvoltării organizației PNL Timișoara în viitor.”, a scris Raul Ambruș pe Facebook.

Alegerile pentru conducerea PNL Timișoara vor avea loc sâmbătă, 3 iulie. În prezent, organizația este condusă sub formă de interimat de Alin Nica, el preluându-o după alegerile locale de anul trecut. După scrutin, fostul președinte PNL Timișoara, viceprimarul Dan Diaconu, a demisionat ca urmare a pierderii Primăriei Timișoara de către liberali. Alegerile pentru organizația PNL Timiș vor avea loc la mijlocul lunii iulie.