Cosmin Tabără, ales într-un final viceprimar al Timișoarei. Fritz i-a transmis felicitări printr-o intervenție de pe Zoom

Consilierii locali l-au votat pe liberalul Cosmin Tabără în funcția de viceprimar al Timișoarei, într-o ședință care a durat mai puțin de o oră și a avut loc la Filarmonica Banatul. 

Au fost 21 de voturi „pentru” și niciunul împotrivă. PSD nu a votat, trei buletine de vot nefiind ridicate.

Viceprimarul Cosmin Tabără, de profesie avocat, va fi responsabil de strategia juridică a primăriei, de evidența populației, de reforma în sport, de regularizarea și valorificarea patrimoniului, de siguranța publică, inclusiv de Poliția Locală.

leader board 728 x 90 px

„Îi mulțumesc domnului primar, Dominic Fritz, pentru susținere și, în special colegilor din PNL pentru desemnarea mea în funcția de viceprimar, dar și colegilor consilieri pentru încrederea arătată și pentru votul acordat. Le promit timișorenilor că îi voi reprezenta cu mândrie și îi asigur că mă voi dedica cu profesionalism responsabilităților pe care le presupune această poziție.”, a declarat Cosmin Tabără.

Dominic Fritz a fost confirmat cu Covid-19 în 13 ianuarie și se află în izolare la domiciliu. El l-a felicitat pe proaspătul viceprimar printr-o intervenție de pe Zoom.

„Cosmin Tabără va fi responsabil și de cele două direcții de patrimoniu și împreună cu city-managerul va dezvolta o strategie cum să valorificăm mai bine patrimoniul orașului. (…) O să avem (n.r, USR PLUS) o majoritate de două treimi în Timișoara, ceea ce înseamnă o responsabilitate foarte mare și vreau să asigur timișorenii că luăm foarte în serios această responsabilitate și e important să colaborăm bine cu toți consilierii locali, indiferent de culoarea politică și nu vom abuza de majoritatea pe care o deținem.”, a spus Dominic Fritz.

Cosmin Tabără este timișorean, născut în 1976, absolvent al Facultății de Drept din Timișoara. Practică avocatura din 2001. Este căsătorit cu Simona Amânar Tabără, multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, cu care are 3 copii, doi băieți și o fetiță.

CITEȘTE ȘI: Încă o încercare pentru alegerea lui Cosmin Tabără în funcția de viceprimar al Timișoarei. A treia