Laura Rus a fost prezentată oficial la Huelva

După trei sezoane în Coreea de Sud, Laura Rus a revenit în această săptămână în Spania, la prima echipă din străinătate la care a evoluat în cariera sa. Bocșeanca va juca în următoarele șase luni la Sporting de Huelva, în prima ligă de fotbal feminin din Spania.

Nici bine nu a ajuns în Peninsula Iberică și Laura Rus s-a și pus pe treabă, intrând direct în programul de antrenamente al echipei. Astăzi, cea mai titrată sportivă din Bocșa a fost prezentată oficial la noua sa echipă, la care va evolua cu numărul 10 pe tricou.
Laura Rus are șansa de a redebuta duminică, 8 ianuarie la Sporting Club de Huelva (formație cunoscută și sub denumirea de Fundacion Cajasol Sporting), noua sa echipă având programat un meci în prima ligă de fotbal feminin din Spania.

CITEȘTE ȘI: Laura Rus revine în Europa! Merge să joace în Spania!

1000x100 casa brutarului

„Am fost primită la fel de bine cum a fost când am venit acum câțiva ani. Lumea mă respectă și ține la mine. Pentru mine, revenirea aici mi-a trezit multe amintiri. Am multe amintiri legate de prima mea echipă din afară. Sunt bucuroasă că azi am fost informată că a ajuns transferul. Deci o să joc duminică”, a declarat Laura Rus pentru Express de Banat.

Huelva va avea ca adversară pe propriul teren penultima clasată, UD Tacuense, formație care luptă pentru evitarea retrogradării. După 14 etape, Sporting Club de Huelva este pe locul 8, ultimul care asigură prezența în Cupa Reginei 2017. În prima ligă de fotbal feminin din Spania activează 16 echipe. Până în vară, bocșeanca Laura Rus are ocazia să-și arate din nou clasa pe tărâm spaniol.