S-a încheiat vacanța! Banatul Caransebeș are gânduri mari în 2017! Nume noi la gugulani!

Banatul Caransebeș s-a reunit pentru abordarea returului Diviziei A1 la volei masculin. În lotul gugulan apar și două nume noi, după plecarea sârbului Nemanja Stevanovic și retragerea lui Fabian Birău la vârsta de 36 de ani, care va ajuta echipa din poziția de antrenor secund.

Conducerea clubului a semnat un contract cu secundul ucrainean Stanislav Korniienko, care vine din liga A2 italiană. Stanislav are 31 de ani, 1.94 m înălțime și a fost cooptat de bănățeni pentru a întări linia de apărare a echipei conduse de Răzvan Parpală.

Pentru că centrul columbian Leandro Mejia a confirmat calitatea voleiului columbian, gugulanii au ales pentru returul campionatului o nouă colaborare cu un centru din naționala U23 a Columbiei. Cristian Carabali are 22 de ani, 2,04 m și a jucat primul tur de campionat în Grecia, la Orestiada.

vc-caransebs

Pentru acest retur de campionat conducerea gugulană a echipei Banatul Caransebeș își dorește în primul rând un sezon fără accidentări, pentru că anul s-a încheiat pentru Caransebeș cu cinci jucători indisponibili. Potrivit președintelui de onoare, profesor Corneliu Viziru, cel mai important este sănătatea jucătorilor pentru a putea cere performanță și rezultate.

Până la primul meci, din 21 ianuarie, de acasă, în compania echipei din Dej, lotul gugulan se pregătește în sala CSS și Sala Polivalentă, iar săptămâna viitoare se dorește un meci de pregătire cu echipa din Timișoara, ne-a declarat antrenorul Răzvan Parpală.