Lațcău susține că Robu ar fi cerut vandalizarea mașinii viceprimarului Tabără

Ruben Lațcău, viceprimarul USR al Timișoarei, sare în apărarea colegului său Cosmin Tabără, după ce mașina i-a fost vandalizată. Useristul crede că fostul primar Nicolae Robu ar fi „susținut, dacă nu chiar și cerut” acest gest. „O nouă dovadă că locul dumneavoastră începe tot mai clar să fie în istorie”, a precizat Lațcău.

Ruben Lațcău, viceprimarul USR al Timișoarei, vine cu acuzații grave la adresa fostului edil Nicolae Robu. Astfel, useristul crede că mașina lui Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, ar fi fost vandalizată la solicitarea lui Robu.

Este de condamnat ferm ce a pățit viceprimarul Cosmin Tabără. Cultura politică a Timișoarei este una a toleranței, a dezbaterii argumentate, iar atunci când opiniile diferă, a respectului pentru democrație și drepturi. Am să spun eu ceea ce Cosmin evită să spună, dar este clar pentru toată lumea. Acest gest este unul susținut, dacă nu chiar și cerut, de fostul primar Robu și trupa sa de acoliți. O gașcă mânată de ură, foame de putere, sete după banul public, xenofobie și, să o spunem pe nume, tulburări cognitive. Cosmin este lipsit de respect pentru această gașcă de aciuiați a lui Robu pentru că, dincolo de toate defectele sale, are curajul să-și asume datoria de lider politic al PNL și de a se asigura că partidul său nu ajunge din nou batistuța găștii lui Robu. Cu toate dezacordurile pe care le avem, acest lucru îl găsesc a fi unul demn de tot respectul”, a declarat Ruben Lațcău.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În aceste condiții, viceprimarul USR al Timișoarei i-a transmis lui Nicolae Robu că ar trebui să-i fie rușine.

Cultura politică a Timișoarei este una a toleranței. Avem opinii diferite, ne contrazicem, vedem pași diferiți pentru aceleași ambiții ale Timișoarei, dar nu călcăm în picioare spiritul tolerant al acestui oraș. Rușine, domnule Robu! O nouă dovadă că locul dumneavoastră începe tot mai clar să fie în istorie. Una de care nu ne mândrim”, a conchis Lațcău.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/