Mașina viceprimarului Cosmin Tabără, vandalizată. Liberalul reclamă intimidarea sa

masina vandalizata cosmin tabara

Viceprimarul Timișoarei Cosmin Tabără a anunțat, miercuri dimineață, că și-a găsit mașina vandalizată. „Probabil că se va încerca pe orice cale intimidarea mea, dar vă anunț că nu renunț, voi rămâne același om care va căuta dreptatea oriunde voi fi.”, a transmis liberalul. 

Cei care au vandalizat mașina viceprimarului au scris următorul mesaj: „Fără respect”.  Viceprimarul spune că o atitudine de acest gen este rezultatul a ceea ce au livrat politicienii în ultimii ani: ură, învrăjbire și violență fizică sau verbală.

„Avem în ultimii ani mașini incendiate, ziarist «programat» să fie ucis și ziariști bătuți, ziariste făcute «prostituate», jigniri și amenințări, totul pentru a obține sau menține puterea. Invocarea DNA din toate părțile doar pentru a-ți demola adversarul politic și nu un mod constructiv de a te promova pe tine. Da, mi-ați vandalizat mașina, în speranța că poate voi renunța la a milita pentru corectitudine, pentru examene corecte, pentru o competiție onestă. Cine a făcut asta? O victimă a ceea ce i s-a livrat în ultimii ani în Timișoara. Pentru că cine a făcut-o e o victimă. Urmează probabil incendierea mașinii daca nu voi abdica de la principii, dar nu o voi face! Probabil că se va încerca pe orice cale intimidarea mea, dar vă anunț că nu renunț, voi rămâne același om care va căuta dreptatea oriunde voi fi.”, a scris viceprimarul pe Facebook.

Cosmin Tabără a depus plângere la poliție în speranța că autoritățile vor ajunge să îl identifice pe cel care i-a vandalizat mașina.

UPDATE. Poliția anunță că a deschis dosar penal pentru distrugere 

„În cursul acestei zile, 25 ianuarie a.c., la nivelul Poliției Municipiului Timișoara a fost înregistrată o sesizare cu privire la faptul că autoturismul unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Timișoara, a fost vandalizat în timp ce se afla parcat în fața casei sale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale care se impun.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.