Mașina viceprimarului Cosmin Tabără, vandalizată. Liberalul reclamă intimidarea sa

masina vandalizata cosmin tabara
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Viceprimarul Timișoarei Cosmin Tabără a anunțat, miercuri dimineață, că și-a găsit mașina vandalizată. „Probabil că se va încerca pe orice cale intimidarea mea, dar vă anunț că nu renunț, voi rămâne același om care va căuta dreptatea oriunde voi fi.”, a transmis liberalul. 

Cei care au vandalizat mașina viceprimarului au scris următorul mesaj: „Fără respect”.  Viceprimarul spune că o atitudine de acest gen este rezultatul a ceea ce au livrat politicienii în ultimii ani: ură, învrăjbire și violență fizică sau verbală.

„Avem în ultimii ani mașini incendiate, ziarist «programat» să fie ucis și ziariști bătuți, ziariste făcute «prostituate», jigniri și amenințări, totul pentru a obține sau menține puterea. Invocarea DNA din toate părțile doar pentru a-ți demola adversarul politic și nu un mod constructiv de a te promova pe tine. Da, mi-ați vandalizat mașina, în speranța că poate voi renunța la a milita pentru corectitudine, pentru examene corecte, pentru o competiție onestă. Cine a făcut asta? O victimă a ceea ce i s-a livrat în ultimii ani în Timișoara. Pentru că cine a făcut-o e o victimă. Urmează probabil incendierea mașinii daca nu voi abdica de la principii, dar nu o voi face! Probabil că se va încerca pe orice cale intimidarea mea, dar vă anunț că nu renunț, voi rămâne același om care va căuta dreptatea oriunde voi fi.”, a scris viceprimarul pe Facebook.

Cosmin Tabără a depus plângere la poliție în speranța că autoritățile vor ajunge să îl identifice pe cel care i-a vandalizat mașina.

promovare banner maxagro Muzeul TM

UPDATE. Poliția anunță că a deschis dosar penal pentru distrugere 

„În cursul acestei zile, 25 ianuarie a.c., la nivelul Poliției Municipiului Timișoara a fost înregistrată o sesizare cu privire la faptul că autoturismul unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Timișoara, a fost vandalizat în timp ce se afla parcat în fața casei sale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale care se impun.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/