Lacrimile tatălui pervers nu mai impresionează

Adrian Munteanu, reşiţeanul care a întreţinut raporturi sexuale cu fetiţa din prima căsătorie a soţiei lui, Carmen, dar şi cu alte cupluri, a plâns pe toată durata înfăţişării de ieri de la Judecătoria Reşiţa. A făcut-o prea târziu şi în zadar.

 

Părinţii perverşi au recunoscut în parte comiterea infracţiunilor pentru care au fost trimişi în judecată. Adrian a vărsat râuri de lacrimi în boxa acuzaţilor, dar nu a reuşit să impresioneze instanţa de judecată. Bărbatul nu se arăta deloc afectat de cele petrecute în dormitorul groazei în urmă cu câteva săptămâni, când era audiat de procurori. Se declara swinger şi un tip deschis la orice fel de provocări de natură sexuală. Acum a lăsat să se înţeleagă că-i pare rău. Judecătoria Reşiţa a respins cererile celor doi inculpaţi de a fi judecaţi după procedura simplificată şi, totodată, de a le reduce limitele de pedeapsă cu o treime. Tot la temrenul de ieri, minora de 13 ani a anunţat că nu se constituie  parte civilă, cu alte cuvinte, nu are pretenţii materiale de la mama şi tatăl ei vitreg.

La termenul următor de judecată, fetiţa care le-a satisfăcut poftele bolnave ale părinţilor ei va fi audiată de către instanţă, alături de alţi martori propuşi de Parchet. Soţii Munteanu rămân în arest.