Lacrimi şi mâhnire! Campionilor lui Panescu le-a fost interzis să viseze la finală!

Juniorii şi antrenorul lui CSM Şcolar au terminat în lacrimi meciul de ieri, cu Pandurii Târgu Jiu, echipă în faţa căreia s-au impus pe „Mircea Chivu” cu un 3-0 categoric, scor care la fel de bine putea fi şi mai mare.

Micii rosso-neri nu s-au putut bucura prea tare de acest succes pentru că şansele lor de a merge în faza următoare au fost năruite încă din prima zi. Nu din vina lor, nici a antrenorului Panescu, ci a celor care ar trebui să se ocupe de problemele organizatorice la CSM Şcolar şi o fac după cum au chef sau după cum îi taie capul.

Ratarea meciului cu CS U Craiova, echipă considerată drept mare favorită la câştigarea zonei de la Reşiţa, nu-i mai lasă Şcolarului vreo şansă la finală. Tristeţea e şi mai mare după ce oltenii au jucat ieri cu Electrica Timişoara sub ceea ce se aştepta de la ei, în timp ce băieţii lui Panescu au impresionat pe toată lumea. „Îmi pare rău de copiii ăştia. Cred că se putea mai mult cu copiii ăştia, Craiovei i-a fost frică şi cred că le-am demonstrat că trebuie să le fie frică în continuare. Nu au vrut să joace, nu au fost fair-play, federaţia a dat OK-ul ca să se joace, dar nu au vrut să joace pentru că au fost informaţi că am o echipă bună şi ambiţioasă care vrea tot timpul să demonstreze că e mai bună decât alte echipe cu nume mari”, a declarat Petre Panescu cu ochii în lacrimi.

Antrenorul reşiţean este convins că dacă meciul cu CS U Craiova ar fi reprogramat elevii săi vor demonstra că FC Şcolar e echipa mai bună. Cu stafful administrativ stă mai rău! „Eu am făcut 0-0 cu Craiova, eu aşa consider. Îi aştept la orice oră, să mă sune şi joc cu ei. E păcat că nu am avut posibilitatea să le arătăm că suntem mai buni ca ei. Eu ca jucător i-am bătut tot timpul, i-am bătut şi la copii, cu cei mai mici, când am fost la turnee la ei, mi-ar fi plăcut să o putem face şi acum!”, a mai spus Panescu.

Silviu Bogdan, managerul Centrului de copii şi juniori de la CS Universitatea, spune că mingea este la Federaţia Română de Fotbal şi că dacă forul condus de Burleanu va decide ca meciul să fie reprogramat nu are nimic împotrivă. „Eu chiar m-aş bucura să se joace, pentru că e în interesul copiilor, pentru asta ne-am prezentat la Reşiţa. Nu a fost vina noastră că meciul nu s-a jucat, dar, repet, dacă se hotărăşte rejucarea noi suntem de acord. Am auzit că se tot spune că ne-a fost frică să jucăm, lucru care nu e adevărat. Noi chiar le-am propus atunci celor de la Reşiţa să jucăm măcar un meci amical, dar au refuzat”, a spus oficialul oltean.

Turneul Zonal al Juniorilor C continuă şi astăzi în Valea Domanului, cu următoarele meciuri:

ora 14.00: Pandurii Târgu Jiu – CS U Craiova

ora 15.30: CSM Râmnicu Vâlcea – CSS Turnu Măgurele

ora 17.00: Electrica Timişoara – CSM Şcolar Reşiţa

ora 18.30: Unirea Tricolor Drobeta – CSS Slatina

Comments

  1. tătic says:

    Cea mai mare crimă este aceea de a nu lăsa copiii să se joace! Bucuria de a ieşi învingători într-o întrecere sportivă este una dintre cele mai mari satisfacţii a copilăriei! Cei vinovaţi trebuie aspru sancţionaţi! O mare parte din vină o au chiar şi Lolea şi Panescu care în loc să-i primească pe oficiali cu “fanfara” mai bine se ocupau de asigurarea acelor condiţii minime fără de care copiii puteau fi privaţi de a juca. De părinţi, fraţi, bunici, vecini şi chiar străbunici nu mai pomenesc. Oare cine sunt reprezentanţii consiliului local în dirijarea sportului şcolar?

  2. rsd says:

    cineva a fost foarte interesat ca Resita sa piarda. bunul dumnezeu e sus ,vede si ai va lovi cand le va fi lumea mai draga. clubul ar trebui sa dea in judecata ambulanta si toata tarasenia va iesi la iveala.

  3. John says:

    Treaba lui Panescu este sa antreneze,nu sa se ocupe de organizare.Pentru asta exista un organizator de competitii!!!Rusine celor care nu au avut grija de aceste aspecte……au frant aripile unor copii