La Ştefăneşti, Bobar e pe cai mari

Plecat în iarnă la clubul de Liga a III-a patronat de milionarul Nae Niculae, Cristi Bobar are toate motivele să se felicite pentru alegerea făcută.

CS Ştefăneşti a avut un debut excelent de retur, impunându-se cu 4-0 pe terenul liderului ACS Berceni şi promovarea în eşalonul secund poate fi atacată chiar şi sezonul acesta, deşi este obiectivul pentru anul competiţional următor. “Am făcut o pregătire foarte bună, am avut condiţii excelente şi toate acestea se văd. Am făcut un joc foarte bun, mă bucur că am început în forţă”, a declarat Bobar.

bobar2

Preluând conducerea clubului de lângă Bucureşti, Bobar şi-a păstrat calitatea de membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. E o poziţie care îl aduce mereu în preajma şefilor fotbalului românesc şi, cum meseria se fură, Bobar are toate şansele să ajungă pe cai şi mai mari. Mai ales că e agreeat şi apreciat de oamenii grei din fotbalul românesc, nu întâmplător fiind văzut alături de Mircea Sandu sau Adalbert Kassai la tot felul de întâlniri oficiale. Ultima de acest gen a avut loc cu ocazia vizitei principelui Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai I, la Casa Fotbalului. „Mă simt onorat să cunosc şi să întâlnesc astfel de personalităţi. Eu sunt încă tânăr pentru o astfel de funcţie, mai am multe de învăţat şi mă bucur că mi se oferă posibilitatea să lucrez cu oamenii din federaţie. E o experienţă foarte importantă pentru mine”, a spus Bobar.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Ce stire de importanta capitala pentru sportul din Banat! Bobar s-a intalnit cu nepotul regelui! Urmeaza sa fie vazut langa cuscrul lui Mobutu Sese Seko Kuku Ngbendu wa Za Banga! Eu va spun ca tot ACS Berceni va promova anul acesta indeplinindu-se pentru prima oara un obiectiv anuntat de Bobar in ultimii trei ani!