Victorie la pas cu CSM Bucureşti

HC Caraş-Severin s-a impus de o manieră categorică în meciul cu CSM Bucureşti, 44-22, după o perioadă mai puţin fastă, în care rezultatele echipei nu au fost dintre cele mai bune.

Neregulile de natură financiară descoperite în contabilitatea clubului bucureştean au fost la un pas să ducă la desfiinţarea echipei de handbal în pauza de iarnă. Până la urmă,  s-a încropit o nouă echipă, cu mulţi tineri, dar CSM Bucureşti nu-şi mai propune decât să evite retrogradarea. Asta s-a văzut şi în meciul de la Reşiţa, în care elevii lui Aihan Omer au câştigat la o diferenţă mare de scor, fără a se întrebuinţa prea tare. Întâlnirea a fost una fără istoric, HC Caraş-Severin a controlat jocul de la un capăt la altul, chiar şi atunci când a mizat pe jucătorii care au strâns mai puţine minute în acest sezon.

„Mobilizarea noastră nu a fost întâmplătoare. Urmărisem ultimele jocuri ale adversarului şi am văzut că poate fi periculos şi produce surprize. Mă bucur că toţi jucătorii s-au dăruit exemplar şi nu au redus ritmul chiar dacă diferenţa era foarte mare la un moment dat. Sperăm să continuăm seria jocurilor bune şi să terminăm cât mai sus în clasament”, a declarat Aihan Omer.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632958165521″]