GALERIE FOTO: Greu pe două fronturi

Universitatea Reşiţa a sacrificat oarecum punctele puse în joc astăzi, la întâlnirea cu CS Timişoara, din Divizia A de handbal feminin, preferând să se concentreze pe întrecerea junioarelor II, unde a bătut tot ce se putea şi s-a calificat la turneul semifinal.

Fără Dinu, Voina şi Cristea, Universitatea a cedat astăzi, în Sala Polivalentă, scor 32-39 (14-16), cu CS Timişoara, echipă pe care o bătuse în turul campionatului la ea acasă. Cristi Busuioc nu a menajat nicio jucătoare în ultimul meci al turneului de junioare, cu CS Jimbolia, care s-a disputat tot astăzi, astfel că nu a putut alinia cea mai bună formulă la întâlnirea de Divizia A. Şi asta s-a văzut, pentru că timişorencele au controlat partida şi s-au impus meritat. Laura Roiban, marcatoare a nu mai puţin de 17 goluri, a luat la un moment dat partida pe cont propriu, dar nu a reuşit decât să păstreze scorul în proporţii rezonabile.

“Am făcut un joc slab, am avut un weekend încărcat, am venit astăzi de la turneul de junioare doi de la Severin, unde am avut de disputat patru jocuri. Le-am câştigat pe toate, am terminat pe locul întâi şi suntem calificaţi matematic la turneul semifinal. Acesta a fost şi motivul pentru care nu am putut alcătui cea mai bună echipă. Jucătoarele care au evoluat la ultimul meci al turneului nu au avut dreptul de a juca şi în meciul senioarelor. Neavând prea multe soluţii şi pe fondul unui joc destul de slab, Timişoara a obţinut o victorie meritată”, a declarat antrenorul Universităţii.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632961718447″]