Meci de infarct în Balta Sărată

FC Caransebeș a trecut de CS Vladimirescu 2003 cu scorul de 3-2 (1-1) într-un meci din prima etapă a returului Ligii a III-a de fotbal.

Gugulanii au depăşit problemele de natură financiară care au pus sub semnul întrebării participarea echipei în partea a doua a campionatului. Chiar dacă lotul s-a alcătuit cu doar câteva zile înaintea meciului de sâmbătă, caransebeşenii au debutat cu dreptul în noul an. Balmău a deschis scorul după doar 11 minute de joc, dar bucuria gazdelor nu a ţinut prea mult. Păcurar a restabilit egalitatea, scor cu care s-a şi încheiat prima repriză. Gugulanii au fost ghinionişti în două rânduri, Balmău şi Suru nimerind doar barele porţii adverse.

La zece minute de la reluare, Şandru a scos o lovitură de la 11 metri, CS Vladimirescu a rămas în zece, iar Suru l-a păcălit pe Mitrea cu o ,,scăriță” de zile mari, readucând gazdele în avantaj. Faza s-a repetat şi la poarta caransebeşenilor. Vătafu l-a faultat în suprafața de pedeapsă pe Stănaia şi a fost trimis la cabine. Acelaşi Stănaia l-a bătut pe Cioloca şi scorul a devenit din nou egal. Golul izbăvitor pentru caransebeșeni a fost marcat în minutul 88, după un penalty obținut de Șandru şi transformat de A. Ganea.