Caransebeşul continuă cu Stelian Gherman!

Veste bună pentru susţinătorii echipei din Balta Sărată, pe care mulţi o credeau desfiinţată. Aceasta continuă în Liga a III-a, cu patroni şi tehnicieni noi!

Retragerea lui Marius Copil nu a însemnat desfiinţarea echipei care ocupă locul trei la mijlocul campionatului Ligii a III-a de fotbal. Chiar dacă sunt datorii la o mare parte din fotbalişti şi nu numai, Eutin Bojin, reprezentantul Narcisa Sport Construct, s-a alăturat Primăriei Caransebeş, care a alocat anual 300.000 de lei, şi echipa va continua să joace pe a treia scenă a ţării. Actuala colaborare este valabilă până în vară, când se vor trage concluziile. În cazul unei reuşite, se va pune la punct un proiect pe termen mai lung.
Pe banca tehnică urmează să fie instalat antrenorul Stelian Gherman. Din noul staff administrative fac parte Cosmin Popovici – vicepreşedinte, Vasile Mănescu – director sportiv şi Dan Vătafu, organizator de competiţii.
“Vom aduce la echipă maximum zece fotbalişti, 5-6 seniori, iar restul sub 21 de ani. Vom completa lotul cu câţiva jucători de la echipa a doua, pe care am urmărit-o timp de câteva săptămâni şi unde am văzut câţiva jucători de perspectivă. Apreciem în mod deosebit munca depusă de Marius Dulca, pe care îl dorim secund la prima echipă”, a declarat Eutin Bojin.

Dacă situaţia înregistrată la sfârşitul acestui campionat nu va fi cea scontată şi se vor mai înregistra din nou datorii, administraţia locală se va retrage de la Liga a III-a şi va susţine pentru campionatul viitor doar activitatea fotbalistică de juniori şi echipa de tineret de la Liga IV-a”, Marcel Vela, primar

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    “Vom aduce la echipa maxim 10 jucatori..“ sunt cuvintele pline de optimism al celui care se declara salvatorul formatiei din Caransebes, Efi Bojin.. De ce nu 10 si pe …Sdrobis! Cu forte si talente locale FC Caransebes a ajuns la doar 6 puncte de promovare. Acum cu antrenor strain, director strain si 10 (zece) jucatori cu pretentii pecuniare sigur exagerate ce se vrea? Contracte beton, un ROI bine ticluit si un acreditiv al sponsorilor ar aseza fotbalul din Caransebes pe un drum plin de optimism. In caz contrar…..

  2. Petru Fuchs says:

    Daca bate ultima clasata cu o diferenta mai mare de doua goluri se instaleaza pe locul trei in clasament la 5 puncte de Minerul Motru aflata pe primul loc.

  3. Petru Fuchs says:

    Autocatania – Vladimirescu 3-2