La Reșița s-a tras din nou! Jurnaliștii, față în față cu țintele [FOTO]

La 3 săptămâni distanță, jurnaliștii din Caraș-Severin și-au dat din nou întâlnire în poligon pentru a-și testa abilitățile în mânuirea armei. De această dată, pistoalele au fost altele, la fel și țintele, dar și clasamentul final.

De la performantul Glock, la bătrânul Carpați. Aceasta este trecerea pe care au făcut-o jurnaliștii la o distanță de 3 săptămâni. După ce, la început de martie, angajații din presa cărășeană s-au întrecut în cadrul Cupei 8 Martie la tir, organizată de Inspectoratul de Poliție Județean, astăzi a fost rândul Jandarmeriei să pregătească o întrecere asemănătoare, dedicată aniversării a 168 de ani de la înființare. Armele au fost diferite, țintele, la fel. Și la fel și clasamentul. Deși participanții au fost în mare parte aceiași, scorurile au fost altele.

După ce fiecare dintre participanți a tras câte 4 focuri, pe primul loc s-a clasat Laura Sgaverdea, managerul Radio România Reșița, pe locul doi s-a situat Sergiu Taban, de la Reper24, iar pe a treia poziție s-a plasat Ioan Iliasă de la Prisma.

Acțiunile dedicate aniversării Jandarmeriei Române continuă zilele viitoare, după cum urmează:

  • joi, orele 10 – 12 – Simpozionul „Jandarmeria – trecut și prezent”, la Sala Lira a Liceului de Arte „Sabin Pautza” din Reșița;
  • sâmbătă, orele 10 – 14 – organizarea unor standuri de prezentare în Parcul Tricolorului și în Centrul Civic;
  • marți, orele 11 – 12 – ședință omagială dedicată Zilei Jandarmeriei Române în sala de ședințe a Consiliului Județean Caraș-Severin;
  • marți, orele 12 – 13 – exerciții demonstrative în Centrul Civic al Reșiței.

CITEȘTE ȘI: Un fleac, i-am ciuruit! Express de Banat, din nou pe locul I [FOTO]