Un fleac, i-am ciuruit! Express de Banat, din nou pe locul I [FOTO]

explo 1000x200

Ambiție? Determinare? Talent? De ce anume ai nevoie ca să ajungi pe locul întâi? De îndemânare și de arma potrivită.

Jurnaliștii cărășeni au intrat astăzi în competiție. Nu cu pixul în mână, ci cu câte un pistol Glock calibrul 9 mm. Un concurs de tir deja tradițional, Cupa 8 Martie, organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin pentru doamnele și domnișoarele din presă, s-a desfășurat astăzi în poligonul Jandarmeriei. Totul a decurs fără probleme și cu rezultate de top… pentru unii.

După o scurtă demonstrație din partea Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a venit rândul sărbătoritelor să ia arma în mână și să-și dovedească abilitatea. Scopul a fost ca ținta să nu fie „ucisă”, ci doar „accidentată”, așa că cel mai bun punctaj era acordat celei care ochea zona abdomenului, notată cu 0, respectiv o coală albă A4, atașată „victimei”, pentru care se acorda -1 punct.

De departe, cel mai bun scor a fost obținut de Ildiko Szendrei, redactor Express de Banat. Din 6 gloanțe, 3 au ochit zona 0, iar un al patrulea, zona -1. S-a organizat și o a doua tură de trageri, însă clasamentul a rămas neschimbat. Așadar, premiul I a ajuns la Express de Banat, premiul II, la Radio România Reșița, reprezentat de Laura Sgaverdea, iar premiul III a fost împărțit de Lavinia Cîrstea de la Jurnal de Caraș și Iasmina Vîrban de la Blog Media Cid.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157691155597562″]

Nici domnii din presă nu au fost dați la o parte, chiar dacă întrecerea de astăzi era dedicată doamnelor și domnișoarelor. Așa se face că Express de Banat a mai obținut o diplomă prin Dani Stanciu, clasat pe a treia poziție. După cele două ture de trageri, pe prima poziție s-a situat Sergiu Taban din partea Reper 24, iar pe a doua treaptă a podiumului, Lucian Berdac de la Banat TV.

Nu este pentru prima dată când premiul I ajunge în redacția Express de Banat. În anul 2015, designerul grafic Alexandru Leică s-a clasat pe prima poziție la Cupa Presei la Tir, organizată în pragul aniversării a 185 de ani de la înființarea Jandarmeriei.

CITEȘTE ȘI: Express de Banat s-a impus cu eleganță la Cupa Presei la Tir!